Patronat branży: IBM Polska Sp. z o.o.

Ciekawe podejście (18)

• liczba postów na stronie:
    « 1 2 > »

Piotr Krupa

Moje NLP http://piotrkrupa.pl

btw- faktycznie co do tego typu określeń jak "leczenie" jest to regulowane przez ustawy takie jak ustwa o zawodzie lekarza
to jeden z powodów dla których często podkreśla się, że NLP nie jest terapią a procesem zmiany, edukacją
chociaż też istnije Terapia NLP, podlegajaća takim restrykcjom ustawowym jak każda metoda psychoterapii

03.02.2010 11:40

Piotr K.:
Co do inkryminowanej oferty. Daleki jestem od tego by bronic Mateusza ale w ofercie e-coach nie ma mowy o adhd, dysleksji etc. i w ogóle w całej ofercie nie ma mowy o leczniue tego czy owego, jest mowa, ze wiele chorób ma korzenie w psychice np. migreny, nerwobóle czy anoreksja i ze poprzez umysł możesz wpłynąć na swoje zdrowie.
A co oznacza fragment z owej strony
być może ktoś dla Ciebie ważny cierpi na schizofrenię, psychozę, ma wielorakie osobowości lub jakieś zaburzenie/chorobę psychiczną. Skontaktuj się z nami - pamiętaj, że jeśli ktoś nie potrafił im pomóc nie oznacza, że ktoś inny nie da rady.Bo jak dla mnie jest to oferta leczenia schizofrenii.

03.02.2010 15:55

Ewa M.

analityk

Proponuję przeniesienie dyskusji do innej grupy: rozwija się wyraźnie w kierunku etyki w biznesie oraz prezentacji sztandarowych postaci NLP, co nie jest tematem priorytetowym dla coachingu.

Zamykam wątek.

Homo ludens et postsovieticus

03.02.2010 23:13

Ten wątek jest zamknięty.