Coaching pozwoli Ci podnieść efektywność Twoich działań oraz odkryć nowe możliwości. Zapraszam :-)
|
SZATAN |
Czy to nie jest psychomanipulacja?
Kiedy klient jest gotowy przychodzi Coach.
|
|
|
24.12.2009 11:37
|
||
|
Jestem coachem, pracuje za darmo. Co zrobić aby zacząć zarabiać? |
|
|
29.12.2009 11:12
|
||
|
Coach, trener |
Marto, to temat na dłuższą wypowiedź. W przyszłym tygodniu napiszę kilka słów w tym temacie w osobnym wątku, żeby tu nie mieszać.
Akademia Coachów Wewnętrznych http://www.coaching-wewnetrzny.pl/
|
|
|
05.01.2010 22:22
|
||
|
Key Account Marketing Manager, AudioArt s.c. |
Przeczytałam wątek i w sumie to chyba zareagowałabym jak Henio. Czasem zwolnienie nie jest taką straszną sprawą jak się wydaje, poza tym za długo w jednej firmie, to też nie dobrze. Myślę, że reakcja ma podłoże w tym, jakim jest się człowiekiem ( podkreślam, nie ma tu znaczenia czy jest się kobietą czy mężczyzną), jak postrzega się rzeczywistość, a także jakie ma się nastawienie do tego co się robi. Ja wyznaję zasadę, że nie ma ludzi niezastąpionych i czasem trzeba się odnaleźć w innej roli. Jednak to, jak nas postrzegają ludzie, za co nas cenią i szanują tak naprawdę zależy w największym stopniu od nas. |
|
|
01.02.2010 23:25
|
||
|
Byłam w podobnej sytuacji jak GUSTAW i Henryk lecz tym razem moje myśli były nastawione na szukanie pracy i na pozytywne działanie,iż znajdę pracę a zapisując się do Profeo,zdobęde wiedzę która pomoże mi w życiu.Jestem aktywnym uczniem.Maryla. |
||
|
02.02.2010 22:38
|
||
Aby dodać komentarz musisz się zalogować.
Jeżeli nie jesteś zarejestrowany w serwisie, możesz zrobić to tutaj.