Coaching sztuką możliwości

• Właściciel:
  • Tomasz Dulewicz
  • Założona:
  • 29-04-2008
  • Branże:
  • Human Resources, Sprzedaż, Doradztwo/Konsulting, Kadra zarządzająca, Przedsiębiorcy i samozatrudnieni
  • Rodzaj grupy:
  • Otwarta / niemoderowana
  • Typ grupy:
  • profesjonalna

1.1. Etapy cyklu zmiany (50)

Czy to nie jest psychomanipulacja?

"Zanim zaczniemy"

kto powiedział, że już nie skończyliśmy?

Tomaszu,
jesteś Geniuszem :)

Kiedy klient jest gotowy przychodzi Coach.

24.12.2009 11:37

Brak zdjęcia

Marta Ż.

Jestem coachem, pracuje za darmo. Co zrobić aby zacząć zarabiać?

29.12.2009 11:12

Tomasz Dulewicz

Coach, trener

Marto, to temat na dłuższą wypowiedź. W przyszłym tygodniu napiszę kilka słów w tym temacie w osobnym wątku, żeby tu nie mieszać.

Akademia Coachów Wewnętrznych http://www.coaching-wewnetrzny.pl/

05.01.2010 22:22

Paulina Marcol

Key Account Marketing Manager, AudioArt s.c.

Przeczytałam wątek i w sumie to chyba zareagowałabym jak Henio. Czasem zwolnienie nie jest taką straszną sprawą jak się wydaje, poza tym za długo w jednej firmie, to też nie dobrze. Myślę, że reakcja ma podłoże w tym, jakim jest się człowiekiem ( podkreślam, nie ma tu znaczenia czy jest się kobietą czy mężczyzną), jak postrzega się rzeczywistość, a także jakie ma się nastawienie do tego co się robi. Ja wyznaję zasadę, że nie ma ludzi niezastąpionych i czasem trzeba się odnaleźć w innej roli. Jednak to, jak nas postrzegają ludzie, za co nas cenią i szanują tak naprawdę zależy w największym stopniu od nas.

pozdrawiam

01.02.2010 23:25

Byłam w podobnej sytuacji jak GUSTAW i Henryk lecz tym razem moje myśli były nastawione na szukanie pracy i na pozytywne działanie,iż znajdę pracę a zapisując się do Profeo,zdobęde wiedzę która pomoże mi w życiu.Jestem aktywnym uczniem.Maryla.

02.02.2010 22:38

Aby dodać komentarz musisz się zalogować.

Jeżeli nie jesteś zarejestrowany w serwisie, możesz zrobić to tutaj.